31 Mart 2015 Salı

Bebek Hastane Çıkışı Seti


Prens Hastane Çıkış Seti









Pembe Çiçekli Hastane Çıkışı - 75 TL 











Pembe fırfır ve pembe çiçekler ile hazırlandı. Krem rengi kurdele ile süslenmiştir. Çıt çıt kısımlarına inci düğmeler dikilmiştir. %100 pamuktur. Ek olarak bebek bandı ve bebek patiği eklenmiştir. Tercihinize göre ekleme çıkarma yapılabilir. İsteğe bağlı olarak lohusa tacı, lohusa terliği aynı modelden hazırlanabilir. Model farklı renklerde uygulanabilir.

Taçlı Model Hastane Çıkış Seti - 65 TL





Taç modeli mavi keçe ile hazırlanmıştır. Mavi kurdele ile süslenmiştir. Çıt çıt kısımlarına inci düğmeler dikilmiştir. Lohusa tacı ve bebek patiği ile tamamlanmıştır. Tercihe göre baba broşu, lohusa terliği hazırlanabilir. Renk değişikliği yapılabilir. 

Nazar Boncuklu Hastane Çıkış Seti - 65 TL




Keçe nazar boncukları ile süslenmiştir. Siyah kurdele ile tamamlanmıştır. Çıt çıt kısımlarına siyah inci düğme dikilmiştir. Lohusa tacı ve bebek patiği takımda bulunmaktadır. İsteğe bağlı olarak eklenip çıkarılabilir. Lohusa terliği baba broşu isteğe bağlı olarak eklenebilir. %100 pamuktur. İstenilen renklerde uygulanabilir.

Denizci Hastane Çıkış Seti - 65 TL









Pembe Beyaz Çiçekli Hastane Çıkışı Seti - 
65 TL










Pembe beyaz çiçekler ile süslenmiştir. Dantel , tül ve kurdele ile tamamlanmıştır. Çıt çıt kısımlarına pembe inci düğme dikilmiştir. Lohusa tacı ve bebek bandı takımda bulunmaktadır. İsteğe bağlı olarak ürünler eklenip çıkarılabilir. Lohusa terliği, baba broşu, bebek patiği isteğe bağlı olarak eklenebilir. %100 pamuktur. İstenilen renklerde uygulanabilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...